Observe Medical har inngått intensjonsavtaler verdt én million euro

Medtek-selskapet Observe Medical har et mål om å omsette for 200 til 250 millioner kroner i 2023. 
OMSETNINGSVEKST: Observe Medical og administrerende direktør Rune Nystad ser for seg at de i løpet av 2023 omsetter for 200 til 250 millioner kroner dette året. | Foto: Eirik Omvik
OMSETNINGSVEKST: Observe Medical og administrerende direktør Rune Nystad ser for seg at de i løpet av 2023 omsetter for 200 til 250 millioner kroner dette året. | Foto: Eirik Omvik
Eirik omvik, Anne Grete Storvik

Fredag sier Observe Medical at de har inngått intensjonsavtaler om å levere urinmålerporteføljen til Unometer til en verdi på om lag én million euro. 

Selskapet skriver i en melding at de er i ferd med å få bekreftet flere avtaler med distributører av produktene Unometer Safeti Plus, AbdoPressure og Sippi.

I fjerde kvartal signerte selskapet to eksklusive avtaler om å anskaffe en markedsledende produktportefølje av urinmålesystemer og et medisinsk produksjonsanlegg i Italia. 

Selskapet skriver at de har stor etterspørsel og forbrukerengasjement for Unometer-produktporteføljen. Selskapet ser for seg at de i løpet av 2023 omsetter for 200 til 250 millioner kroner dette året. 

Observe Medical har uttalt at målet er å omsette for én milliard kroner årlig, og skal etter planen ta flere steg mot dette i løpet av 2023.

Selskapet inngikk i fjor en avtale om å kunne kjøpe hele urinmåler-porteføljen til medtek-selskapet Convatec for 4,25 millioner dollar. Avtalen skal etter planen ferdigforhandles i løpet av første kvartal. 

Selskapet har også inngått en avtale om å kunne kjøpe den italienske produsenten av medtek-utstyr, Ferrari L., i Verona i Italia. 

Administrerende direktør Rune Nystad varslet tidligere i år at Observe Medical skal utstede obligasjonslån på 30-50 millioner kroner i løpet av det første kvartalet, i tillegg ønsker de å hente inn 100-150 millioner kroner i en emisjon innen sommeren. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå