DNB vil styrke satsingen på global helseindustri - blir partner med amerikansk rådgivningsselskap

– Helse er allerede en viktig sektor for DNB, og med dette partnerskapet vil vi styrke vårt produkttilbud vesentlig, sier Alexander Opstad, konserndirektør for DNB Markets.
MER HELSEINDUSTRI: – Helse-selskap med vekstambisjoner har behov for finansiell og strategisk rådgivning helt fra utviklingsstadiet og til global kommersialisering, heter det fra Alexander Opstad, konserndirektør for DNB Markets. | Foto: Dnb
MER HELSEINDUSTRI: – Helse-selskap med vekstambisjoner har behov for finansiell og strategisk rådgivning helt fra utviklingsstadiet og til global kommersialisering, heter det fra Alexander Opstad, konserndirektør for DNB Markets. | Foto: Dnb

DNB inngår partnerskap med det amerikanske rådgivningsselskapet Back Bay Life Science Advisors. Partnerskapet, som har fått navnet «DNB // Back Bay», skal tilby strategisk rådgivning og investeringsbank-tjenester til selskaper innen alle segmenter av helseindustrien, til helseselskaper i Norden og Nord-Amerika. 

– Vi ønsker å posisjonere oss for den veksten som kommer innenfor helsesektoren de kommende tiårene. Helse er allerede en viktig sektor for DNB, og med dette partnerskapet vil vi styrke vårt produkttilbud vesentlig, sier Alexander Opstad, konserndirektør for DNB Markets, i en pressemelding. 

– Helse-selskap med vekstambisjoner har behov for finansiell og strategisk rådgivning helt fra utviklingsstadiet og til global kommersialisering. Med dette partnerskapet spiller DNB og Back Bay på hverandres styrker for å gi bedrifter i sektoren bistand i alle ledd. Dette er en milepæl for vår satsing i helseindustrien, sier Opstad.

– Med partnerskapet DNB // Back Bay kan bedrifter nå få én partner som kan konvertere forskning og teknologi til forretningsmuligheter, og samtidig få finansiell veiledning, internasjonalt, sier Jonathan P. Gertler, CEO, Back Bay Life Science Advisors blant annet i meldingen. 

Det forretningsmessige partnerskapet understøttes ved at DNB gjør en strategisk minoritetsinvestering i Back Bay som støtter vekst og utvikling, ifølge meldingen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

VIL EKSPANDERE INTERNASJONALT: Torbjørn Aamodt og Sensio er glad for å ha landet oppkjøpet med Nordic Capital Evolutions. | Foto: Ingar Sørensen

Sensio solgt til Nordic Capital

For abonnenter

DIPS-TOPP: Thomas Smedsrud tok over som daglig leder i Dips og konsernsjef i morselskapet Kernel i fjor. | Foto: Dips

Dips økte inntektene med 29 prosent

For abonnenter