Arcticzymes inngår samarbeid med Genovis – satser i Kina

De to selskapene vil utnytte et potensielt voksende marked i Kina. 
VIL VOKSE I KINA: Dirk Hahneiser, leder for forretningsutvikling og markedsføring i Arcticzymes har tro på det nye samarbeidet. | Foto: Arcticzymes
VIL VOKSE I KINA: Dirk Hahneiser, leder for forretningsutvikling og markedsføring i Arcticzymes har tro på det nye samarbeidet. | Foto: Arcticzymes

Arcticzymes utvikler og selger enzymer til molekylær forskning, diagnostikk og bioprosessering. Nå inngår selskapet et samarbeid med svenske Genovis. Målet er vekst i det kinesiske markedet, heter det fra selskapet i en pressemelding. 

– Samarbeidet vil skape flere synergier som vil gi begge selskapene muligheten til å utnytte det anslåtte vekstpotensialet i Kina for selskapenes respektive markedssegmenter. Fokus i samarbeidet vil være å dele ressurser på forretningsutvikling, samt å delta felles markedsføringsaktiviteter, heter det i meldingen.

Dirk Hahneiser, som leder arbeidet med for forretningsutvikling og markedsføring i Arcticzymes, sier at i tillegg til deling av ressurser, utnytte stordriftsfordeler, økt lønnsomhet og å skape langsiktig verdiskaping for aksjonærene, vil samarbeidet også frigjøre ressurser for å fokusere på kundene. Fra Rikke Rytter, leder for Sales & Marketing i Genovis, heter det blant annet: 

– Vi er begeistret for dette samarbeidet fordi det å slå seg sammen gjør at begge de nordiske enzymselskapene kan utnytte synergier og utvide våre respektive tilstedeværelser i dette raskt voksende markedet. 

Arcticzymes lanserte nylig enzymet ArcticZymes Proteinase HQ. 

Enzymet er «bioprosesserings»-versjonen av selskapets eksisterende enzym Arcticzymes Proteinase. 

Genovis-konsernet består av Genovis AB og det heleide datterselskapet Genovis Inc. Selskapet flere enzymprodukter kjent som SmartEnzymesT. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også