Arcticzymes søker om patent på RNA-basert terapi

Patentsøknaden til Arcticzymes dekker en ny type enzym som det ikke finnes noe lignende av på markedet. 
NYTT ENZYM: Administrerende direktør Jethro Holter i Arcticzymes har søkt om patent for en ny type nukleaseenzym. | Foto: Arcticzymes
NYTT ENZYM: Administrerende direktør Jethro Holter i Arcticzymes har søkt om patent for en ny type nukleaseenzym. | Foto: Arcticzymes

Arcticzymes har søkt om patent på en ny nukleaseenzym-sammensetning som kan brukes i prosessering og analyse av RNA til terapeutiske formål.

Å utvikle RNA til terapeutiske formål er utfordrende og tidkrevende og krever avansert instrumentering, skriver Arcticzymes i en pressemelding. Det nye enzymet kan lette og forbedre analytiske prosesser for terapeutisk RNA for både utviklere og produsenter, ifølge selskapet. 

– Vi er begeistret for den nye patentsøknaden og prototypen, og hvordan den kan hjelpe kunder med å akselerere prosessene deres. Dette viser igjen innovasjonsevnen hos Arcticzymes til å bringe frem patenterbar enzymteknologi som kan hjelpe med å utvikle innovative terapier, sier medisinsk direktør Darren Ellis. 

Det er for tiden ikke noe lignende enzym tilgjengelig på markedet. ArcticZymes Technologies har satt i gang klienttesting av en prototype, for å samle ytelsesdata og tilbakemeldinger før man går inn i produktutvikling, skriver selskapet i meldingen. 

Selskapet har nå satt i gang klienttesting av en prototype for å samle ytelsesdata og tilbakemeldinger før de starter med produktutvikling. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også


NY PROFIL: CSAM er ut, og Omda er inn. Sverre Flatby er ikke administrerende direktør i et nytt selskap, men navnet er nytt. | Foto: Skjermdump, webcast fra CSAM

CSAM har byttet navn til Omda