Coegin melder om overtegnet emisjon, hentet 14,8 millioner kroner

Svensk-norske Coegin Pharmas emisjon ble overtegnet med 143 prosent.
Foto: Maiken Kestner/Coegin Pharma
Foto: Maiken Kestner/Coegin Pharma

Coegin Pharma, som nylig startet selskapene Avexxin Oncology og Reccura Theurapeutics lokalisert i Trondheim, har nå fullført en emisjon hvis mål var å hente 25 millioner svenske kroner. 

Tidligere i januar kunne Coegin melde om at de har gjennomført en rettet emisjon på aksjer til en verdi av 10 millioner svenske kroner til aksjonæren Alveco Invest. 15,3 millioner svenske kroner (tilsvarende 14,8 millioner norske kroner) skulle selskapet så hente i en fortrinnsrettsemisjon rettet mot eksisterende aksjonærer. 

Emisjonen ble en suksess for Coegin, som fikk tak i de 15,3 millionene de ønsket, samtidig som emisjonen ble overtegnet - total ønsket aksjonærene å kjøpe aksjer verdt 143 prosent av det som ble utstedt i emisjonen. 

– Det er mye positivt med at fortrinnsrettsemisjonen ble overtegnet, og jeg vil takke våre mange aksjonærer, både nye og gamle, for tilliten, sier administrerende direktør Tore Duvold i en pressemelding. 

Han forteller at Coegin nå har sikret seg finansiering for hele 2023, og at de arbeider fokusert for å få finansiert de tre datterselskapene deres, Reccura Therapeutics, Follicum og Avexxin Oncology.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også