Ny fungerende direktør og finansdirektør i Nordic Nanovector: – Ikke mulig å hente ny kapital på kort sikt

Den tidligere styrelederen i Nordic Nanovector trer inn som administrerende direktør og finansdirektør. 
BLIR CEO OG CFO: Ludvik Sandnes blir ny fungerende direktør og finansdirektør i Nordic Nanovector. | Foto: Ocoinvent
BLIR CEO OG CFO: Ludvik Sandnes blir ny fungerende direktør og finansdirektør i Nordic Nanovector. | Foto: Ocoinvent

Ludvik Sandnes, som er tidligere styreleder i Nordic Nanovector, er utnevnt til fungerende administrerende direktør og finansdirektør i Nordic Nanovector fra onsdag 1.februar, melder selskapet tirsdag kveld.

Sandnes trer dermed ut av styret i Oncoinvent. Malene Brondberg, som er nåværende fungerende administrerende direktør og finansdirektør, går ut av selskapet, som varslet i desember. 

– Kjenner selskapets historie

– Jeg har blitt bedt av styret i Nordic Nanovector om å bli fungerende administrerende direktør og finansdirektør i selskapet. Som tidligere styreleder kjenner jeg selskapets historie og drift, mange aksjonærer, ansatte og grunnleggere ganske godt. I dagens vanskelige børsmarked har styret konkludert med at det ikke vil være mulig for Nordic Nanovector å hente ny kapital på kort sikt, uttaler Sandnes i meldingen. 

Les også: Grunderne bak tidenes norske kreftsuksess om Nordic Nanovectors fremtid: Må tenke helt nytt

– Derfor vil styret, sammen med meg og våre finansielle rådgivere, Carnegie, vurdere de strategiske alternativene som kan være aktuelle for selskapet, og fremme eventuelle anbefalte forslag til vedtak for selskapets aksjonærer i løpet av de kommende månedene. Vårt hovedmål er å sikre Nordic Nanovector fortsatte drift, og å posisjonere selskapet for fremtidig vekst til fordel for dagens organisasjon, de ansatte og aksjonærer heter det videre fra Sandnes.

Velger nytt styremedlem


Det nåværende styret, bestående av Jon Magne Asmyr (leder) og Tina Bjørnlund Bønsdorff, fortsetter frem til neste ordinære generalforsamling den 26. april 2023. Da vil det fremmes forslag om nytt styremedlem, som erstatter Eddie Berglund, som trakk seg den 19.januar. 

Det er nå seks fulltidsansatte i selskapet. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også