Oncopeptides-direktøren går av

Konsernsjefen i svenske Oncopeptides, Monica Shaw, forlater selskapet etter syv måneder i stillingen. 
BYTTER JOBB: Oncopeptides-topp Monica Shaw opplyser at hun har fått ny jobb i «et stort legemiddelselskap». | Foto: Privat / Linkedin
BYTTER JOBB: Oncopeptides-topp Monica Shaw opplyser at hun har fått ny jobb i «et stort legemiddelselskap». | Foto: Privat / Linkedin

Bioteknologiselskapet Oncopeptides konsernsjef Monica Shaw går av, og overlater stillingen til Sofia Heigis, som går fra rollen som CCO til konsernsjef, skriver selskapet i en pressemelding. 

Oncopeptides utvikler behandling for kreftformer som er vanskelig å behandle, og har de siste par årene fått godkjent sin behandling for beinmargskreft, Pepaxti, i EU og Storbritannia. I USA har legemidlet fått en betinget godkjennelse, men har etter viss regulatorisk motgang ikke blitt markedsført, har Life Science Sweden tidligere skrevet.

– Det er trist å forlate Oncopeptides på et tidspunkt da Pepaxti virkelig begynner å bli lovende for pasienter med myelomatose. Jeg går over i en ledende stilling i et stort legemiddelselskap, sier Shaw. 

Fram til september i fjor var Shaw toppsjef for Leo Pharma i Europa. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også