Ole Dahlberg og Ketil Widerberg trer inn i direksjonen i Polyteknisk forening

Dahlberg og Widerberg er blant de nye ansiktene som trer inn i den rådgivende «direksjonen» til Polyteknisk foreningen, som nylig hadde generalforsamling.
TRER INN: Ole Dahlberg (t.v.) og Ketil Widerberg trer inn i direksjonen i Polyteknisk forening. | Foto: Curida/Oslo Cancer Cluster
TRER INN: Ole Dahlberg (t.v.) og Ketil Widerberg trer inn i direksjonen i Polyteknisk forening. | Foto: Curida/Oslo Cancer Cluster

Polyteknisk forening har hatt generalforsamling hvor det har blitt banket inn nye medlemmer til både styret, direksjonen og valgkomiteen. 

Inn i den såkalte direksjonen trer blant andre Curida-sjef Ole Dahlberg og Oslo Cancer Clusters Ketil Widerberg. Direksjonen er et rådgivende organ internt i foreningen, og medlemmene sitter i to år etter å ha blitt valgt.

Konkret er direksjonens oppgaver å gi «råd om saker som skal behandles av generalforsamlingen, råd om foreningens løpende virksomhet og råd om andre saker som styret forelegger direksjonen», ifølge foreningens vedtekter.

Ni nye medlemmer trådte inn i direksjonen i denne omgang, og direksjonen har nå 45 valgte medlemmer.

I tillegg til Dahlberg og Widerberg sitter blant andre Nils Morten Huseby fra IFE, Jan Børge Jakobsen fra Bayer Norge, Frøydis Langmark fra Kreftregisteret og Marius Widerøe fra NTNU Helse i direksjonen i Polyteknisk forening. 

Polyteknisk forening er en nettverksorganisasjon som jobber for bærekraftig teknologi- og samfunnsutvikling. Foreningen har eksistert siden 1852. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også