Anders Mohn Frafjord blir ny viseadministrerende direktør ved OUS

Direktøren ved Diakonhjemmet sykehus, Anders Mohn Frafjord, blir toppleder ved Oslo universitetssykehus (OUS).
BLIR TOPPLEDER: Anders Mohn Frafjord forlater Diakonhjemmet og blir viseadministrerende direktør ved OUS. | Foto: Diakonhjemmet sykehus
BLIR TOPPLEDER: Anders Mohn Frafjord forlater Diakonhjemmet og blir viseadministrerende direktør ved OUS. | Foto: Diakonhjemmet sykehus

– Jeg er veldig glad for å få denne muligheten. OUS er landets største sykehus og av vesentlig betydning for Oslo, regionen og hele landet. Å få bidra i ledelsen i en av de viktigste samfunnsinstitusjonene i Norge er en stor motivasjon. Jeg har stor tro på det prosjektet som Bjørn Atle Lein Bjørnbeth har startet på og ser fram til å være en del av dette, sier Anders Mohn Frafjord. 

Han startet ved Diakonhjemmet sykehus som økonomi-og finansdirektør i 2009, og har vært direktør ved sykehuset siden 2012. 

Mohn Frafjord starter ved OUS den 1. mars. Nåværende viseadministrerende direktør Morten Reymert går av med pensjon til sommeren.

OUS-direktør Bjørn Atle Lein Bjørnbeth sier at han er meget godt fornøyd med ansettelsen:

– Anders er en verdibasert leder med lang erfaring som toppleder fra sykehus. Han er både en god strateg og flink med mennesker. Anders har et driv og en entusiasme der han evner få folk til å dra i samme retning mot et felles mål, sier Bjørnbeth i en pressemelding. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også