Tellu skal levere velferdsteknologi på Sunnmøre

Tellu har blitt valgt som leverandør og partner for videre utvikling av velferdsteknologi for kommuner på Sunnmøre. 
LEVERANDØR: Tellu og administrerende direktør Ståle Moe er valgt som leverandør for fire av fem kontraktsområder i Sunnmørs-kommuner. | Foto: Tellu
LEVERANDØR: Tellu og administrerende direktør Ståle Moe er valgt som leverandør for fire av fem kontraktsområder i Sunnmørs-kommuner. | Foto: Tellu

Bakgrunnen for anskaffelsesprosessen var at kommunene ønsket å inngå rammeavtaler med en eller flere leverandører som kan dekke kommunenes behov for velferdsteknologi. Tellu har blitt valgt som leverandør på fire av totalt fem kontraktsområder. 

Estimert kontraktsverdi for hele anbudet og alle kontraktsområder anslås til å ligge på om lag 8 til 8,5 millioner norske kroner per år. 

– Kommunene må ta i bruk ny teknologi for å tilby gode helsetjenester og bruke helsefaglig kompetanse der den trengs. Derfor er vi i Tellu svært glade for at vi har blitt valgt som en av leverandørene når kommunene på Sunnmøre tar et proaktivt grep for å sikre gode helsetjenester, sier Ståle Moe, administrerende direktør i Tellu, i en pressemelding. 

Ifølge utlysningen skal leverandørene også være kommunenes samarbeidspartnere for videre utvikling av velferdsteknologi og tjenester. 

Tellu skal levere løsninger og produkter i kategoriene trygghetsalarm, digitalt tilsyn, lokaliseringsteknologi og medisineringsstøtte. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også